24. marraskuuta 2014

Arpaonnea

kuva:studioesinam.com



Aika usein tulee osallistuttua blogeissa arvontoihin. Ja tällä kertaa voitin! Käsittämätöntä!  Arpaonni suosi ihanassa My scandinavian home- blogissa ja sain valita haluamani printin Studio Esinamin Elevations- sarjasta. Valinta oli helppo, suosikkikaupunkini Tukholma. 

Jos olet lukenut blogiani pidempään, muistat ehkä kun kirjoittelin kaupunkiaiheisista printeistä täällä. 




kuva:studioesinam.com




Printti saapui postissa viime viikolla..




..tai niitä tuli itse asiassa kaksi sillä olivat lähettäneet vahingossa väärän printin (Paris Elevations) ja sain pitää myös sen, mitä asiakaspalvelua!!






Printit ovat kooltaan 65x100 cm ja meinasin jo hakea Ikeasta 70x100 kehykset, kun oikean kokoisia ei markkinoilta ilmeisesti löydy. Lopulta tulin siihen tulokseen, että taas yritän säästää väärässä paikassa... No toivotaan, että kannatti! Mitään erikoisuuksia ei ole luvassa vaan mustalla mennään. Toistaiseksi päädyin kehystämään vain tuon Stockholm- printin ja mietin mihin Paris- printti päätyy...Nappaan kuvan tänne, kunhan taulu saadaan seinälle.


kuva: studioesinam.com

22. marraskuuta 2014

Havuja kiitos!




Olen syttynyt aivan kympillä havuilla sisustamiseen. Männynoksat löysivät tiensä lähimetsästä vanhaan lasipulloon sekä pieneen kristallimaljakkoon. Havut ovat kivaa ja yksinkertaisen kaunista vaihtelua leikkokukille ja tuovat kotiin joulun ja talven fiilistä.















Näihin tunnelmiin. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

16. marraskuuta 2014

Joulutoiveita

1. Leivänpaahdin/ Dualit 2. Colorful/Agaton &Ulin 3. Semi pendel /Gubi 4. Pellavalakanat /Anno 5. Sähkövatkain/Dualit 6. Tuoksukynttilä/ Byredo 7. Neule/Malene Birger 8. Rannekello/ Marc by Marc Jacobs





Kyllä täälläkin hengissä ollaan, vaikka hiljaista on pidellyt. Pimeys, kiire, kadonnut motivaatio ja vaikka mitä. Valokuvaaminenkaan ei innosta enää työpäivän jälkeen kun taitoja hämäräkuvaukseen ei löydy. Mutta se mikä piristää on joulun ja talven tulo! Odotan jo innolla, että saadaan laittaa joulua kotiin, leipoa, tunnelmoida kynttilän valossa ja viettää toivon mukaan lumista joululomaa.

Tein kuvitteellisen joululahjatoivelistan, josta todennäköisesti en saa mitään, mutta ilahtuisin näistä kovin! Meillä on viime vuosina ollut tapana ostaa kullekin aikuiselle yksi kirjalahja ja tapani mukaan taidan toivoa taas sisustusaiheista kirjaa (2.). Lapset saavat sitten enemmän paketteja;)

3. marraskuuta 2014

Juhlien jälkeen




Eilen vietettiin riehakkaita 3-vuotisjuhlia. Pöydässä on vielä astioita ja koristeet roikkuvat katossa. Olkoon siinä vielä. Olo on aina yhtä helpottunut kun lasten synttärit on viety kunnialla läpi. Kaikilla vierailla ja erityisesti sankarilla oli mukavaa. Tarjottavat riittivät ja jäi sopivasti ylikin. Aamupalaksi lapset vetivät kolme korvapuustia jokainen..ei se ole niin justiinsa.




















Pienet lampaantaljat ovat löytäneet Bertoia-tuoleille ja just nyt en keksi parempaa tekemistä kun keittää pari kuppia kahvia ja istahtaa hetkeksi haaveilemaan...Hei kivaa alkanutta viikkoa!!