23. helmikuuta 2014

Kolmen kerroksen väkeä

Kolme lasta, kolmen lapsen lelut ja kolme sänkyä yhdessä huoneessa = kaaos. Lopulta päädyttiin siihen, että alakerran "vierashuone" sai luovuttaa paikkansa leluille ja näin ollen lastenhuoneesesta tuli nukkumahuone. No eipä niitä yövieraita niin usein ollutkaan, että sitä huonetta kannatta tyhjillään pitää...Ja nyt nukkumaan mentäessä ei tarvi juurikaan siivota, sillä sänkyjen lisäksi huoneessa on lähinnä vain kirjat ja nuket. Alakerran leikkihuone on sitten enemmän poikien valtakuntaa ja sitä ei ihan joka päivä järjestelläkään.

Nukkumahuoneeseen jäi mukavasti tilaa kun kaikki kolme lasta nukkuvat samassa sängyssä. Löysin Muuramen yli 20 vuotta vanhan kerrossängyn torista ja innostuin tilaa säästävästä ajatuksesta. Kaksi vanhinta nukkuvat ylä- ja alasängyissä ja pienin pallero nukkuu sängyn alta vedettävässä laatikossa. Laatikkosängyn petauksesta ei tarvi huolehtia sen kun työntää laatikon takaisin ja eipä voi kovin korkealta tippuakaan:)


Valkoiset päiväpeitot löytyivät Ikeasta. Kyseessä on itse asiassa patjansuojukset! Ne ovat olleet yllättävän kätevät päiväpeitteet. Kumilenksut vaan joka nurkasta patjan alle niin eipä lähde pois paikaltaan lasten leikeissä. Kerrossängyssä kun on meneillään milloin mitäkin laiva- tai kotileikkejä.


Lasten nukkumahuoneeseen on hakusessa vielä matto ja muutama kiva sisustustyynykin houkuttelisi...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti