14. elokuuta 2014

Uusi sohva

Minulla on selkeä luopumisen tuska asioista, jotka meillä ovat olleet pitkään. Kiinnyn myös huonekaluihin. Ja näin kävi myös vanhan sohvamme kanssa. Mietin kuinka mitenkään voisin luopua sohvasta, joka on nähnyt niin monta hyvää hetkeä. Siinä on otettu monia makoisia päiväunia. Sen päälle on nostettu vastasyntynyt käärö (kolmekin..) synnytysosastolta saavuttaessa. Siihen on läikytetty kymmenet kahvit. Siinä on itketty, naurettu ja ruokailtukin  monen monituista kertaa, vaikka sohvalla syöminenhän nyt on kielletty. Mutta olihan se likainen. Niin likainen, että hävetti pistää vieraat istumaan siihen. Kesällä alkoi todellinen sohvan metsästys. Haaveilin mm. Adean ja Ht Collectionin sohvista mutta hinnat tuntuivat kovilta, vaikka kyseessä olisikin pitkäaikainen sijoitus. Kesäkuinen Ikean vierailu teki kuitenkin päätöksenteosta uskomattoman helppoa. Vaikka Ikeassa useasti vierailenkin, en ollut aikaisemmin törmännyt Nockeby- sohvaan. Sohva oli oikeastaan kaikkea sitä mitä sohvalta toivoin. Muodollisesti pätevä, harmaa, reilun kokoinen ja siinä on irrotettavat, vesipestävät päälliset. Ja hinta oli varsin maltillinen ja laadukkaan oloiselta Ikea-sohvalta tämä vaikutti. 
Missonin tyyny löytyi Sisustus ID:n alemyynneistä.Jos ostaa edullisen sohvan, niin eikös sitten saa ostaa yhden uuden sisustustyynyn..? Tervetuloa uudet ihanat hetket, uudella sohvalla! Tällä sohvalla ei sitten syödä, eihän?
3 kommenttia:

 1. Hei! Löysin blogisi kun etsin kuvia Nockebysta, ja kysyisinkin onko teillä tuossa tummanharmaa Tenö-päällinen vai joku muu? Kivalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka! ja kiva kun löysit tänne;) Kyllä kyseessä on Tenö- päällinen tummanharmaana. Edelleen tykkään tosi paljon sohvan mallista ja väristä, vaikka päällinen vähän nukkaantunut istuinosasta kovassa käytössä;)

   Poista
 2. Oletteko pessyt Tenö-päällisiä koneessa? Tai ylipäätään vedellä? Ikea suosittelee ko. päällisille vain kemiallista pesua, jonka vuoksi en sohvaa uskaltanut vielä ostaa.

  VastaaPoista