24. marraskuuta 2014

Arpaonnea

kuva:studioesinam.comAika usein tulee osallistuttua blogeissa arvontoihin. Ja tällä kertaa voitin! Käsittämätöntä!  Arpaonni suosi ihanassa My scandinavian home- blogissa ja sain valita haluamani printin Studio Esinamin Elevations- sarjasta. Valinta oli helppo, suosikkikaupunkini Tukholma. 

Jos olet lukenut blogiani pidempään, muistat ehkä kun kirjoittelin kaupunkiaiheisista printeistä täällä. 
kuva:studioesinam.com
Printti saapui postissa viime viikolla..
..tai niitä tuli itse asiassa kaksi sillä olivat lähettäneet vahingossa väärän printin (Paris Elevations) ja sain pitää myös sen, mitä asiakaspalvelua!!


Printit ovat kooltaan 65x100 cm ja meinasin jo hakea Ikeasta 70x100 kehykset, kun oikean kokoisia ei markkinoilta ilmeisesti löydy. Lopulta tulin siihen tulokseen, että taas yritän säästää väärässä paikassa... No toivotaan, että kannatti! Mitään erikoisuuksia ei ole luvassa vaan mustalla mennään. Toistaiseksi päädyin kehystämään vain tuon Stockholm- printin ja mietin mihin Paris- printti päätyy...Nappaan kuvan tänne, kunhan taulu saadaan seinälle.


kuva: studioesinam.com

2 kommenttia:

  1. Onnea kivasta voitosta. Itse olen todella laiska osallistumaan mihinkään arpajaisiin, ajatuksella etten kuitenkaan voita. Jep jep, arvattavasti en ole myöskään voittanut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Tuija!Olin kyllä ihmeissäni kun en mäkään oo mitään ikinä missään voittanu. No kerran kyllä pitkävedossa, kun olin vahingossa veikannu muuta tulosta kun piti, hahahaa:)

      Poista