25. helmikuuta 2014

Matkakuumetta
Nämä talviset hiihtolomakelit ovat herättäneet järkyttävän matkakuumeen. Mihinkään matkaan ei tähän hätään olla lähdössä mutta on jo hyvä alkaa miettiä mahdollisia kevään ja kesän reissuja...:) Nämä Ehrenstråhlen & Wågnerin kaupunkijulisteet ovat esiintyneet aika usean blogin kuvissa ja mikäs siinä! Päämäärästään voi haaveilla niitä katsellessa. Taulut ovat sopivan yksinkertaisia ja ajattomia sekä käyvät mustavalkoiselta väritykseltään useampaan tilaan.


New Yorkiin olen matkustanut kerran elämässäni ja haaveilen pääsystä uudelleen. Pariisista on kokemusta yläasteajan kielikurssimatkalta, eli vaatinee päivitystä...Lontoossa taas en ole ikinä käynyt. Se asia olisi joskus syytä korjata!
Jos kuitenkin haaveillaan vähän realistisemmista matkakohteista niin olen melko varma, että meidän seuraava matkan määränpää on vanha tuttu Ruotsi. Matkakohde, josta en kyllä saa tarpeekseni ikinä. Maahan liittyy paljon rakkaita muistoja ja ollaanhan siellä neljä vuotta asuttukin. Ilmeisesti viime kesäinen reissu Tukholmaan oli onnistunut, kun lapset toivoivat matkaa sinne tänäkin kesänä, mielummin sinne kuin etelän aurinkoon!?! Kesäisestä Tukholman reissusta täytyykin kirjoitella joku kerta lisää.

Tukholmaa taas ajattelen lämmöllä myös senkin vuoksi, että teimme sinne aikoinaan häämatkamme. Voisin mielelläni ottaa juuri  tuon alla olevan kartan taulukollaasiimme. 

Mistä matkasta sinä haaveilet tai mikä on lempikaupunkisi?(kuvat: expressen.se, artilleriet.se, nordicdesign.ca, olssongerthel.se, elledecoration.se)

2 kommenttia:

  1. Sinulla on ihana ihana blogi. Jäin seuraajaksi Bloglovinin kautta, ja linkitän oman blogini suosikkeihin myös jos sopii? Tervetuloa vastavierailulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tulipas niin hyvä mieli viestistäsi, että sillä jaksaa taas pitkään;) Vastavierailu tehty ja sait minusta lukijan samantien!!

      Poista