8. helmikuuta 2014

Viikonlopun kristallia ja kukkaloistoa

 Meiltä alkaa löytyä maljakoita joka lähtöön. En tiedä minkä ihmeen takia olen niitä viime aikoina alkanut haalimaan. Ja yleensäkin innostus kukkien osteluun on jo huolestuttavaa. Kaksi pientä söpöä kristallimaljakkoa saimme mieheni mummulta ja minulla oli pakottava tarve lähteä ostamaan niihin jotain kivaa viikonlopuksi. Kukkakaupassa tilanne riistäytyi ja lopulta mukaan lähti viittä eri horsmaa...jos moinen käytös jatkuu, täytyy pysytellä pois kukkakaupoista.


Pienempään maljakkoon pääsi yksi persikan sävyinen neilikka.Ja isompaan kristallimaljakkoon uusi tuttavuus anemone. Eilen illalla se oli vielä nupullaan ja mielestäni silloin kauneimmillaan. Kauppiaan mukaan anemone ei tuo kovin pitkäkestoista iloa. 
Nanny Stillin Tiimalasi- maljakko, jonka haalin mukaani antiikkimessuilta täyttyi pistaasilla, lumipalloheisillä ja anemonella. Mikähän kasvi tuo neljäs mahtoi olla..en muista. Mutta olipas hauskaa kokeilla vaihteeksi jotain muuta kuin ruusuja tai tulppaaneja! Pelkkä vihreäkin on kyllä kaunista.2 kommenttia: