4. syyskuuta 2014

Tytön huone


Kirjoittelin keväällä tästä pienestä senkistä ja kuinka se päätyi lasten leikkihuoneeseen. Nyt kesällä kun tytär oli aloittamassa ensimmäistä koululuokkaa, kyseli hän melkein päivittäin ikioman huoneen perään. Lopulta päädyttiin siihen, että pienestä alakerran leikkihuoneesta tulee tyttäremme huone. Poikien lelut viettiin yläkerran nukkumahuoneeseen, josta täytyisikin nyt taikoa poikien valtakunta.

Tytön huoneeseen valittiin (jo aikasemmin mainitsemani)Manuel Canovasin Bengal- tapetti. Ihastuin siihen jo ajat sitten. Värimaailma on jotain aivan muuta kuin meidän asunnossamme muuten, mutta pieni valkoinen huone (yllä) kaipasi piristystä. Tapetti on väritykseltään sopivan tyttömäinen, vaikka kuvitus sopii myös aikuiseen makuun.


Paperitapetti onnistuttiin lopulta saamaan kunnialla seinään ja tyytyväisiä olemme olleet. Lopullista viimeistelyä huoneeseen ei tosin vielä ole tehty mutta alku se on tämäkin! Tyttö on ikionnellinen omasta rauhasta. No kukapa meistä aikuisistakaan ei haluaisi omaa huonetta? Ei kommentteja:

Lähetä kommentti