15. syyskuuta 2014

Uutta poikien huoneessa


Yläkerran nukkumahuoneesta tuli 2- ja 4- vuotiaiden poikien huone kun isosisko muutti alakertaan omaan huoneeseen. Poikien huone on jäänyt vähemmälle huomiolle ja olen yrittänyt keksiä sinne jotain "maustetta" kaiken valkoisen keskelle.

Valkoisen rinnalle valikoitui lopulta perinteiset punainen ja sininen. Kaikki sai alkunsa vanhasta matosta (olen heikkona itämaisiin vintagemattoihin...!). Löysin maton  antiikkiliike Hilman Huoneista. Matto toi kaivatttua väriä ja kivaa kontrastia muuten pelkistettyyn  lastenhuoneeseen. Eihän se mikään varsinainen lastenhuoneen matto olekaan, mutta siinä se idea taitaa juuri ollakin. Punainen ja sininen herättivät vanhan Lexingtonin tyynykin taas eloon ja se löysi paikkansa muiden tyynyjen seasta. 
Huoneesta löytyy käytettynä ostettu Muuramen kerrossänky sekä kaksi ikean valkoista "klassikkoa". Expedit- hyllyn lisäksi poikien huoneen säilytysratkaisuna toimii Antonius- sarjan laatikot, jotka kyllä ovat tarkoitettu vaatekomeroiden sisälle.  Mutta väliaikainen ratkaisu on osoittautunut hyväksi. Laatikot vetävät hullun paljon leluja sisälleen eivätkä säikähdä kovaakaan käyttöä. Laatikot saivat viikonlopun aikana päälleen Ikean keittiötason, joten nyt kokonaisuus voi toimia myös kirjoituspöytänä. Myöhemmin tason alle voi ostaa vaikkapa pukkijalat. 

Järjestys se olla pitää sano muija kun naapurilta Dymokoneen lainas!

Taso on toiselta puolelta tummanharmaa joten halutessaan voi saada vaihtelua kääntämällä tason.

Huoneessa on vielä "tyttöjen tapetti" mutta se kyllä menee kaikessa neutraaliudessaan. Toisaalta pieni maalausprojekti houkuttelee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti