27. joulukuuta 2014

Joulun kuvasaldoaSinne meni! Olisin voinut viettää joulua kyllä kauemminkin. Toisaalta siitä kunnialla selviäminen on myös huojentavaa.  Lapset saivat toivomiaan lahjoja ja kuusi on pysynyt pystyssä. Me aikuiset olemme nauttineet hyvästä ruoasta, tunnelmasta sekä lasten riemun ja jännityksen seuraamisesta.


Lahjat eivät tietenkään ole joulussa tärkeintä mutta joulun varjolla kuitenkin lahjoin myös itse itseäni parilla paketilla. Kaksi niistä saapuu tammikuun puolella (...niistä lisää myöhemmin!)Ja yksi on kuvan hopeatarjotin. Se on vanha Arabian tarjotin, jälleen kirpparilöytö, jota en voinut vastustaa. Vaikka se on tavallaan sarjassamme - turhat hankinnat. Pitäähän ihmisellä olla tarjotin, jolla voi sitten kantaa vieraille kuohujuomat lasten ylioppilasjuhlissa...Selityksiä riittää. Mutta  kyllä  hopeatarjotin toi joulupöytään kaivattua juhlan tuntua!Itse joulupukki muisti sisustuskirjalla ja pellavalakanoilla.

An old Arabia silvertray is an early christmas gift to myself. Linen sheets and interiorbook I got from Santa! ;) 

5 kommenttia:

 1. Saitko viestin niistä kahdesta tammikuun lahjasta? Omani saadaan lähtemään vasta loppiaisen jälkeen. Etsy ei ollut laittanut omaa ostostani eteenpäin ja vasta kun sinun ostos meni eteenpäin, olivat huomanneet myös minun :) Sain erittäin pahoittelevan viestin tästä ja mahdollisuuden perua kaupan näin halutessani. No en hitossa perunut, ei niillä nyt niin kiire ole :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Aivan samaa lupasivat minulle, eli tammikuun puolivälissä saapuisivat;) ja halutessaan sai perua kaupan mutta luonnollisestikaan en sitä tehnyt!!;) Jee, kiva kun on jotain mitä odottaa!!

   Poista
 2. Hienosti sait tarjottimen kiillotettua! Jäänkin nyt odottelemaan niitä yo-kuohuvia.. muutaman vuoden päästä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o :) kyllä meidän Suvi pitää keksiä joku varmempi/nopeempi juhlan aihe...!

   Poista
 3. Hei tosi hieno tarjotin! paljonko maksoit? millä sait noin kiiltäväksi?

  VastaaPoista