8. joulukuuta 2014

Lahjaksi vintage tunnelmaa
Sain ystävältäni tuikun, joka ei uponnut hänen sisustusmakuunsa. Hän oli ajatellut, että saattaisin tykätä siitä ja säästi sen minulle. Mielestäni se sopii sisustustyyliini oikein hyvin;) Tuikku saattaisi olla peräsin 70- luvulta, ainakin vastaavia siltä vuosikymmeneltä olen nähnyt.

Kuparinen kynttilänjalka taas päätyi minulle kun ihailin sitä kirpputorilla. Jätin kuitenkin sen myyntipöytään, vaikka hintakin oli muutaman euron. Ihana mummo kuitenkin käveli luokseni ja sanoi, että kynttilänjalka on hänen pöydästään ja hän haluaa antaa sen minulle. Otin lahjan kiitollisena vastaan.


Siinä ne ilahduttavat kumpainenkin pimeitä iltoja.

Brass candle holder is a gift from a friend. The other one in copper I found from flea market, where an old cute lady wanted me to have it;) Dark, finnish december becomes a bit nicer with these two beauties...

4 kommenttia:

  1. Moikka täälläkin :) Upea tuo tuikku"lyhty" ! Tälläset yksittäiskappalelöydöt on parhaita lahjoja!

    VastaaPoista
  2. Moi kaima! :) Juu tykkään kans näistä löydöistä. Pieniä palasia, jotka tekevät kodin. Olisi kiva tietää milloin ja kuka tämänkin tuikun suunnitellut!

    VastaaPoista
  3. Kauniilta näyttävät molemmat. Ja passelit juuri tuohon senkin päälle, luultavastikin samaa vuosikymmentä. Mukavaa että nämä löysivät tiensä tuomaan valoa juurikin teille ��

    VastaaPoista