2. helmikuuta 2014

Vintagea ja viherkasveja







Minun on pitänyt jo pidemmän aikaa poiketa Tammelantorin laidalla sijaitsevassa Kätkö Vintage lifestyle- myymälässä. Kätköstä voi löytää vintage vaatteita ja huonekaluja. Itse lähdin sinne nimenomaan jälkimmäisten perässä. Ja kappas vaan, mukaan tarttui söpö pieni tiikkipöytä. En tosin tiennyt etsiväni kyseistä pöytää. Siitä tuli hyvä pari olohuoneessa jo olevalle tiikkiselle sohvapöydälle. Voin muuten lämpimästi suositella tuota rennon ja uniikin tunnelman omaavaa myymälää. Sieltä löytyy huonekaluja ja sisustustavaraa etenkin 50-70- luvun ystäville.







Viherkasvit ovat olleet nyt hyvinkin pinnalla sisustuksessa ja  päätin omalta osaltani vihdoin panostaa asiaan kahden kasvin voimalla:) Alla niistä toinen, kääpiöpalmu. Jotenkin se sopii hyvin tuon 60- lukulaisen pöydän päälle. 



















Mukaan tarttui myös perinteisempi viherkasvi. Pieni traakkipuu löysi paikkansa tv-tasolta. Kyllä kasvit vaan lisäävät viihtyisyyttä kodissa. Tosin sellainen kukkien kastelija olen, että saattaa olla viimeiset kuvat näistä yksilöistä...





4 kommenttia:

  1. Ihana pöytä, juuri sellainen jota olen minäkin etsinyt mutta ei ole tullut vielä kohtuuhintaisena vastaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! mä tykkään kans, selkeä muotoilu ja tiikki nyt sytyttää tällä hetkellä. Toivotaan, että pian löydät vastaavan!;)

      Poista