11. maaliskuuta 2014

14 x säilytyskori


Rakastan näiden kollaasien tekemistä. Kevään tulo tarkoittaa  kevätsiivousta ja tavaroiden järjestelyä. Aloin pohdiskella siivoilun lomassa erilaisia säilytyskoreja. Korit ovat helppo tapa lajitella tavaroita, jos pysyvämpää säilytyskalustetta ei ole tarkoitus hankkia. Järjestystä meillä kaivataan tällä hetkellä etenkin eteisessä, joka on aina yhtä sekaisin. En tiedä johtuuko liiasta tavaramäärästä vai huonosta organisoinnista. Luultavasti molemmista.1. Clas Ohlson 2. House Doctor 3. Nordal 4. Hay 5. Granit 6. Korbo (kuvat clasohlson.com, wanillarose.com, room21.fi, granit.se, fds.fi)Metallikorit ovat olleet pinnalla jo tovin ja ainakin minun silmääni ne miellyttävät teollisella ja graaffisella ulkonäöllään. Metallikorit kestävät kovempaakin käyttöä mutta mitään kovin pientä niissä ei voi kuitenkaan säilyttää.  Läpinäkyvyyden vuoksi ei myöskään mitään sellaista, mikä olisi parempi säilöä piilossa. Metallikoriin voisin laittaa vaikka wc-paperirullat. Yksi iso metallikori meiltä löytyy ja se on jo mainitsemani Granitin iso kuparikori. Kori toimii tällä hetkellä päiväpeiton säilytyspaikkana. Clas Ohlsonin (1.) ja Korbon (6.) korit ovat lähes samannäköiset, hintaeroa niillä kuitenkin useampi kymppi. 
1. Hübsch 2. Ikea 3. Day Birger et Mikkelsen 4. House Doctor (kuvat wanillarose.com, ikea.fi, royaldesign.fi)


Punoskorit ovat ihanan ajattomia ja ne sopivatkin hyvin moneen erilaiseen sisustustyyliin. Punoskoreissa voi kyllä säilyttää lähes tulkoon mitä vain. Meillä niistä löytyy mm. lasten leluja sekä osa sisustuslehdistäni.


1. Muuto 2. Muuto 3. Ferm Living 4. Kokou (kuvat fds.fi, room21.fi, kokou.fi)
Kolmannesta kollaasista löytyy sekalaisia vaihtoehtoja.  Kokoun kumikorista löysin ehdokkaan eteiseen lasten kenkien säilytykseen. Meillä on eteisessä kengille melko pienet tilat ja kesäaikaan tuntuu, että kenkämäärä senkun lisääntyy ja pikkukenkiä ja niiden pareja on vaikea löytää kenkäviidakosta. Kumikoriin voisi surutta heittää pikkujalkineita sen materiaalin puolesta. Sandaalit ja kaikenmaailman pikkucrocsit olisi helppo löytää, etenkin jos jokaisella lapsella olisi oma kenkäkori.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti