3. maaliskuuta 2014

Tiirinkosken tehtaalla

Viikonloppuna pakkasin lapset autoon ja otettiin nokka kohti Hämeenlinnaa. Päämääränä Tiirinkosken tehdas, lifestyle myymälä, johon on pitänyt jo monta kertaa mennä. Mukaan innostuivat lähtemään myös naapurin tädit lastensa kanssa. Tehtaan myymälä oli kyllä sellainen paikka, johon olisi ollut kiva mennä ihan vaan naisten kesken kaikessa rauhassa katselemaan ja hypistelemään, mutta kyllä se reissu meni kuuden (6) lapsenkin kanssa...Suurena apuna oli ystävällinen henkilökunta, joka suhtautui mahtavasti mukana pyöriviin lapsiin. Pihapiiristä löytyi lapsille ihmeteltävää. Kissojen lisäksi riemun huudahduksia aiheuttivat myös pässit ja kanat. Varmasti kesäaikaan tämä on vieläkin ihanampi kohde poiketa. 
Myymälästä löytyi niin paljon ihania juttuja, että kuvaaminen unohtui täysin...


Emmää oo myytävänä!
No ei liene ihme, että en lähtenyt tyhjin käsin. Olen jo useamman kerran himoinnut kelim- tyynyjä ja nähdessäni tämän tyynyn -50% alennuksella, en epäröinyt hetkeäkään;) TineK:n tuoksukynttilä huumasi minut myös. 

Kelim- tyyny on tanskalaisen Hübsch- merkin ja ihastuin täysin heidän valikoimaansa. Kurkatkaapa tästä. Ja jos Tiirinkosken tehdas on liian kaukana niin heiltä löytyy myös nettikauppa, klikkaa ostoksille:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti