5. maaliskuuta 2014

Lisää valoa!

1. Flos/ 265 2.  Lampe Gras/ 214 3.  Joanna Laajisto/ Edit 4. Jielde/ Loft 5. Schottlander /Mantis 6. House Doctor /Factory swing (kuvat royaldesign.fi, wanillarose.com, fds.fi, voltexdesign.com, artilleriet.se, pinterest.com)


Myönnetään. Jos jotain olen, niin "valaisin ihmisiä". Tiedättekö kun sisustamisessa jollakin on intohimon kohteena sisustustyynyt, jollakin matot,  kun taas joku hamstraa erilaisia käsipyyhkeitä? Minulla intohimona ovat valaisimet (okei, ja noi kaikki edellä mainitut). Sillä hetkellä kun ajattelen, että "no valaisimia tänne on enää turha hankkia", olen niin väärässä. Jostakin ilmaantuu se hetki kun koen, että johonkin nurkkaan, pöydälle tai hyllylle on ehdottomasti saatava uusi valaisin. Valaisimia ei mielestäni voi olla liikaa. Pidän siitä, että huoneessa on erilaisia valonlähteitä. Kattovalaisimet meillä ovat harvemmin käytössä, mielummin pidän tunnelmallisemmasta valosta ja napsautan päälle pöytä- ja lattiavalaisimet. Tällä hetkellä haaveilen seinävalaisimista. Kas kummaa!:)

Yllä olevaan kollaasiin keräsin muutamia kiehtovia seinävalaisimia. Joukossa on kyllä enimmäkseen sellaisia, jotka eivät ulkonäkönsä tai hintansa puolesta meille sovi, mutta kuten sanottu, haaveilla voi aina. Näistä kenties oudoimman näköinen mutta viehättävä silti, on Schottlander Mantiksen (5.) valaisin. Siihen kiinnitin ensimmäisen kerran huomioni luettuani siitä ystäväni blogista


1. Artemide Tolomeo Faretto 2. Artemide Tolomeo Parete  (kuvat light11.eu)


Löytyypä täältä vielä kaksi Artemiden vaihtoehtoa. Nämä valaisimet ovat jo ehkä niin nähtyjä mutta silti ihania klassikkoja. Tolomeot ovat minulle varmoja valintoja senkin vuoksi, että kaksi tämän sarjan valaisinta meiltä jo löytyy. Ei kahta ilman kolmatta?

2 kommenttia:

  1. :-) Laitetaanko yhteinen Schottlander-tilaus menemään? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinkahan paljon saatas paljousalennusta..haha:)

      Poista