8. heinäkuuta 2014

12 tarjoiluvaunua

Viime aikoina olen alkanut innostua tarjoiluvanuista! Ne taitavat olla tällä hetkellä eritysien pinnalla. Mieluiten löytäisin vintage yksilön mutta kelpuuttaisin meille uudenkin vaunun jos sille paikka löytyisi. Keveänä, monikäyttöisenä ja helposti siirreltävänä huonekaluna se on suorastaan fiksu! Näkisin hyvinkin tarjoiluvaunun keittiössä apupöytänä tai olohuoneessa sivupöytänä.

Tarjoiluvaunuja riittikin joka lähtöön. Poimin tähän 12 vaihtoehtoa. kuvat: bukowskismarket.com ja spazio.fi


Yllä olevassa kolmikkossa kaksi Bukowskismarketin vintageyksilöä sekä pyöreät muodot omaava suloinen tarjoiluvaunu. Tämän kyseisen, modernin oloisen vaunun on suunnitellut suomalainen arkkitehti Pauli E. Blomstedt jo vuonna 1930. 
Alla olevat teräksiset vaunut ovat tehdashenkiseen, jopa suurtalouskeittiön tyyliin menevät ja sopivatkin erityisen hyvin keittiöön. Näistä oikeanpuoleisin on Ikean valikoimasta ja kaksi muuta löytyykin ravintola-alan yrityksestä. 


kuvat: kippojakuppi.fi, ikea.fi

Nämä tarjoiluvaunut löytyivät tanskalaisen House Doctorin valikoimasta. 


kuvat: housedoctor.dk
Kolme erityylistä tarjoiluvaunua Gubilta, Normann Copenhagenilta sekä Ikealta. kuvat: finnishdesignshop.fi, ikea.com.


Mikä mahtaisi olla sinun suosikkisi?

2 kommenttia:

  1. Minäkin tahdon! Olen katsonut myös paaaaljon noita, mutta sitten taas taaperoperheessä ovat ehkä hieman hankalia. Tuo Bukowskin lasinen vaihtis on mun suosikki.

    <3 Hannele
    http://www.rakkaudellahannele.fi

    VastaaPoista