17. heinäkuuta 2014

Minimatka TukholmaanJokakesäinen parisuhdematkamme suuntautui tänä vuonna jälleen kerran kotoisaan Tukholmaan. Kaupunki, josta en saa tarpeekseni! Majoituimme Scandic Grand Centraliin. Hotelli on jo aikaisemmin viihtyisäksi todettu ja sijainti on loistava! Varsinkin jos tulet lentokentältä Arlanda express- junalla! Tukholma on täynnä ihania hotelleja ja vaihtoehtoja löytyy varmasti jokaisen makuun. Tämä hotelli käy sekä pariskunnille että perheille.

Uups, kuka ehti jo syödä kakun ennen kuvaa? 

Mitä olisi reissu ollut ilman lukuisia sisustuskauppoja ja mahtuihan sinne muutama vaateliikekin joukkoon. Joka Tukhoman reissulla on kuitenkin poikettava niissä tietyissä suosikki liikkeissä ja näin ale- aikaan olisi mahdollista tehdä jopa löytöjä. Ainoa sisustushankintani tarttui kuitenkin matkaan yllä olevasta Asplundista. 


Seuraavana päivänä päädyimme Södermalmille. Tarkoitus oli poiketa kirpputorilla, jota emme kuitenkaan ikinä löytäneet.. Kävelimme sattumalta Herr Juditin, Brandstationen myymälään. Esillä oli sekä uutta että vintagea sisustustavaraa ja lisäksi mm. kelloja ja laukkuja. Satuin napsimaan näköjään liikkeestä useammankin kuvan...
Päivän päätti kahvit Johan & Nyströmillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti