28. heinäkuuta 2014

Terassin kuppituolitPieni terassimme on kokenut muutoksia kesän mittaan. Yksi sellainen oli uuden ruokaryhmän hankinta. Vanhoissa puukalusteissa ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta ne olivat jo alunperinkin liian isot pienelle terassillemme. Pöytävalinta oli lopulta Ikean Melltorp. Mikään ulkokalustehan se ei varsinaisesti ole mutta juuri sopivan kokoinen ja hintainen;)


Samalla sain syyn hankkin pitkään haaveilemani Toy- tuolit. Tosin en raaskinut ostaa kuin kaksi, joten lasten oli tyytyminen kolmeen Ikean valkoiseen jakkaraan. Kokonaisuus ei ollut niinkään yhtenäinen mutta päihitti vanhan ruokaryhmän mennen tullen.

Läheisen kierrätyskeskuksen pihasta silmiini osui myöhemmin neljä vanhaa kuppituolia. Juuri sopivan väriset ja kokoiset. Ja koska  yhteishintaa tuoleille tuli seitsemän euroa, en jäänyt miettimään. Kyllä siinä taas kotona ihmeteltiin kun terassinkalusteita tulee  ovista ja ikkunoista. Mutta minkäs teet, kun halvalla lähtee! 

Vaikka kuppituolit nyt pääsivätkin pöydän ääreen, löytävät Driaden klassikot varmasti myös paikkansa, vaikka nyt jäivätkin harhailemaan terassille..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti