25. tammikuuta 2014

Tänään pöydällä Muutoa

Mitä ostamiseen tulee, teen hankintoja useimmiten alennusmyynneistä. Ainakin jos kyseessä on jotain vähänkin arvokkaampaa tai ei juuri niin välttämätöntä:)Kuten nämä yllä olevat Muuton Bulky- sokerikko ja kermakko. Tokihan meiltä löytyi jo vastaavaan tarkoitukseen sopivat astiat kotoa. Näiden jättäminen Kööpenhaminalaisen kaupan hyllyyn olisi kuitenkin ollut suorastaan rikos, jos yhteishinnaksi tuli 13 euroa! Teen kyllä edelleen impulsiivisia ostoksia, mutta ajan myötä olen oppinut ostamaan asioita, joista oikeasti saattaisin pitää vielä useamman vuoden jälkeen. Palava rakkauttani tiikkiin todistaa mm. tämä pieni tarjotin, joka löytyi kirppikseltä 70 sentillä..:)


Sammalsydän on ollut meillä jo viisi vuotta ja ihmettelen miten se edelleen näyttää noin freesiltä ja vihreältä...Ostin sen kukkakaupasta joulukoristeeksi, mutta nyt se on jäänyt pöydälle tuomaan kaivattua vehreyttä kukkien puuttuessa.

Pöydällä sattuu olemaan toinenkin juttu  Muutolta. Crushed Bowl-kulho on mieluinen joululahja veljeltä ja tämän tyttöystävältä.Vilkaisin Muuton kevään 2014 kuvastoa, kivalta näytti!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti